Daglig hudpleie
 

Når du bruker en fuktighetskrem på huden din er det bare det ytre hudlaget som påvirkes. Hvis du ønsker å påvirke de underliggende lagene, de som er ansvarlige for hudens elastisitet, må du gjøre det fra innsiden. Evelle inneholder følgende næringsstoffer:

 

I tillegg til å støtte de biologiske prosessene som er involvert i dannelsen av hud, hår og negler er det også viktig å støtte kroppens forsvar mot oksidativt stress. Oksidativt stress oppstår når frie radikaler (sterkt reaktive oksygenforbindelser) angriper og forårsaker skader på celler, cellenes bestanddeler og cellemembraner. Flere av næringsstoffene i Evelle bidrar til beskyttelse mot nettopp dette.


Huden består av tre lag

 

Epidermis

Det ytre, beskyttende laget. Tykkelsen på overhuden ligger i området fra 0,1 til 0,7 mm. De tykkeste lagene er på overflaten av hender og føtter; øyelokkene har det tynneste laget.


Dermis

Det midterste laget, rikt på kollagen og elastin fiber som gir styrke og elastisitet. Dermis inneholder mange blodårer som transporterer næringsstoffer til cellene i overhuden. Vitamin C i Evelle fungerer på dermis ved å støtte dannelsen av kollagen.


Underhuden

Det innerste laget består av fett og bindevev. Dette er kroppens mest vitale lagringsplass for vann og fett, i tillegg til å fungere som polstring/beskyttelse.


Her kan du kjøpe Evelle