Ofte stilte spørsmål

 

 

1. Kan Evelle brukes av gravide og ammende?


Svar:
Den eneste ingrediensen i Evelle som kan være aktuell i denne forbindelse er strandfuruekstrakt.
Det er allikevel ingen grunn til å tro at denne ingrediensen er skadelig for kvinner som er gravide eller ammer, men det har aldri blitt undersøkt spesifikt. Det er ikke kjent om de aktive komponentene i produktet passerer gjennom morsmelk eller om dette ville føre til noen problemer hos barn som ammes.
På denne bakgrunn anbefaler vi ikke Evelle for gravide eller ammende kvinner.

 

2. Kan Evelle brukes av menn?


Svar:
Ja. Selv om de fleste som bruker Evelle er kvinner, er det faktisk ikke en eneste ingrediens i Evelle som ikke også menn vil kunne ha nytte av.

 

3. Hva slags forskning har blitt gjort på Evelle?


Svar:
I 2004 utførte forskere fra det uavhengige Skin Investigation og Tecnology Institute i Hamburg et dobbelt-blind, placebo-kontrollert studie med Evelle. 62 kvinner i alderen 45- 73 år deltok. Resultatene fra dette studiet viste at hudens elastisitet målt ved hjelp av en optisk cutometer ble observert å være statistisk signifikant økt med 9% etter 6 ukers behandling sammenlignet med placebo. Hudens ujevnhet ble evaluert ved tredimensjonal avbildning og ble funnet å være statistisk signifikant redusert med 6% sammenlignet med kontrollgruppen etter 12 ukers behandling. Forskerne konkluderer: Evelle kan potensielt minske synlige tegn på hudens aldring.
Ref. Segger et al. J Dermatol. Treatm. 2004.

 

4. Hva består Bio-Marin Complex® av?


Svar:
Bio-Marin Complex er en unik blanding av chondroitin og kollagen hentet fra dypvannsfisk. Det er ingen ingredienser fra hai i Evelle og vi har en signert garanti fra vår leverandør av Bio-Marin Complex som tilsier at fisken som brukes ikke involverer vernede eller truede arter.

 

5. Hvor lang tid før du kan se en effekt av Evelle?


Svar:
Med en normal dose på to tabletter om dagen vet vi fra et studie gjort med Evelle at det tok 6 uker for å se en effekt på rynker.
Etter 12 uker ble det observert effekt på hudens glatthet.
Vi mistenker at effekten på røykere er den samme som hos ikke-røykere.
 

 

6. Hvor kan jeg kjøpe Evelle?

 

Svar:
Evelle selges i helsekostbutikker, samt på vår egen nettside https://www.pharmanord.no/


  • Ditt Apotek
  • Life
  • Sunkost
  • H-Kjeden
  • Vitus apotek
  • komplett apotek
  • Vita
 

7. Hvilke Pharma Nord produkter kan kombineres med Evelle?


Svar:

Drikk rikelig med vann i løpet av dagen. I tillegg kan du supplere med følgende produkt:

Q10 Revitalizing Day Cream: Pleier utenfra. Inneholder tre forskjellige oljer, strandfuruekstrakt og koenzym Q10 som bidrar til å skape en synlig glattere og yngre hud.