Hva er Evelle?

 

Evelle er en vitenskapelig dokumentert skjønnhets pille bestående av biologisk aktive forbindelser som har vist seg å bidra til opprettholdelse og beskyttelse av hud, hår og negler.

 

  • Evelle inneholder en unik blanding av pleiende næringsstoffer i tilstrekkelige mengder som hjelper til med å ernære huden din fra innsiden.
     
  • Evelle består av tabletter med planteekstrakter, i tillegg til pleiende og beskyttende næringsstoffer.
     
  • Evelle er basert på vitenskapelig forskning.

 

Hvis det brukes daglig vil Evelle stimulere de biologiske prosessene som støtter blant annet kroppens produksjon av kollagen (bindevev), i tillegg til å styrke immunforsvaret, noe som bidrar til å beskytte cellene. Vitenskapelig forskning har vist at synlige resultater kan forventes etter tolv ukers bruk.
 

Aktive ingredisenser i Evelle
 

Evelle gir deg blant annet antioksidanter som beskytter huden mot UV-stråling, som er ansvarlig for opp til 80% av tidlig aldring, i tillegg til å fungerer på andre måter. De aktive ingrediensene i Evelle er:

 

Vitamin C

Vitamin C er et vannløselig vitamin som bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress og som er nødvendig for kroppens kollagenproduksjon i hud, hår, og negler. Det hjelper også til med å gjenopprette skadet vitamin E i kroppen. Huden inneholder store mengder av vitamin C, som gradvis avtar med alderen. Vitamin C er nødvendig for at huden og resten av kroppens vev opprettholder sine normale oppgaver og funksjoner. UV-stråling fra sola er også med på å redusere hudens c-vitamin nivåer.

 

Vitamin E
Vitamin E er et fettløselig vitamin som bidrar til beskyttelse av kroppens celler mot oksidativt stress, som er ansvarlig for store deler av den normale aldring av cellene.


Biotin
Biotin er et vannløselig B-vitamin, tidligere kalt vitamin B8. Det fungerer som et koenzym og bidrar til kroppens normale energimetabolisme. Biotin hjelper også til å opprettholde normal hud, velfungerende slimhinner, og et sunt hår.


Sink
Sink er et viktig mineral med antioksidantegenskaper. Det tar del i ca 200 forskjellige enzym reaksjoner i kroppen der det bidrar til å opprettholde normal hud, hår, negler og et normalt syn. Huden består av store mengder sink og mineralet inngår som en stabiliserende faktor i hudens cellemembraner. Sink er nødvendig for dannelsen av DNA, proteinene som anvendes for å fremstille hårcellene, og er også nødvendig for celledeling som fører til dannelsen av negler.

Selen
Selen er et viktig mineral og en antioksidant som bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. Selen bidrar også til opprettholdelse av et sunt hår og og sterke negler. Hår og negler består hovedsakelig av keratin som er et protein, det blir dannet av celler kalt keratinocytter, som ikke kan utføre sin funksjon uten en rekke selenavhengige proteiner.
Selen innholdet i Evelle stammer fra den patenterte danske selen gjæren SelenoPrecise, som har en svært høy bio-tilgjengelighet og er meget stabil. 89% av seleninnholdet absorberes i kroppen og er dokumentert i mer enn 40 publiserte vitenskapelige studier.


Dypvannsfisk ekstrakt
Ekstrakt fra dypvannsfisk inneholder naturlig kondroitinsulfat og kollagen. Kondroitin og kollagen utgjør en strukturell del av huden og bindevevet.

Kjerringrokkekstrakt
Planten kjerringrokk er en rik kilde til organisk bundet silicium, som er et spormineral. I kroppen vår finnes de største konsentrasjonene av silicium i bl.a. hud, bindevev, sener og pulsårer. Kjerringrokk bidrar til vedlikehold av hud, hår og negler.


Tomatekstrakt
Er en rik og lettopptakelig kilde til plantepigmentet og karotenoidet lycopen, som er i familie med betakaroten. Lykopen er et lettopptakelig stoff, som naturlig hører til i vev og plasma i kroppen.

Blåbærekstrakt
Inneholder bl.a. et blårødt fargestoff som kalles antocyanin og pterostilben. Blåbærekstrakt kan bidra til å opprettholde et normalt syn ved å fungere som en antioksidant, i tillegg til å ha en effekt på blodårene.


Strandfuruekstrakt
En patentert ekstrakt fra barken av fransk maritim furu. Ekstraktet inneholder en unik blanding av vannløselige, naturlige bioflavonoider og fruktsyrer som kan bidra til å beskytte hudcellene mot skader fra oksidativt stress og fremmer en god blodsirkulasjon.


Her kan du kjøpe Evelle