Forskning bak Evelle

 

To tabletter om dagen kan i følge forskning bremse utviklingen av rynker, og bevare din hud ung og smidig. Det kan høres for godt ut til å være sant, men det er hva dermatologer hos Skin Investigation and Tecnology-instituttet i Hamburg har bevist i en vitenskapelig undersøkelse av Evelle.

 

Forsøket, som varte i 3 måneder, inkluderte 62 kvinner i alderen 45-73 år. Halvparten av deltagerne fikk to tabletter Evelle per dag, og den andre halvdelen fikk placebo-tabletter.

 

Ved forsøkets start fikk alle kvinnene målt og skannet et stykke av huden. Dette ble gjentatt etter en og en halv måned, og ved forsøkets slutt. På illustrasjonen kan man se hudens struktur ved forsøkets start, samt etter 12 uker. Huden var signifikant glattere i gruppen som tok Evelle etter 12 uker, i forhold til placebogruppen. Det ble også observert en forandring i hudens elastisitet.Med spesialisert måleutstyr og ved bruk av fotoskanninger i huden, kunne forskere ved Skin Investigation og Tecnology Institute i Hamburg observere endringer i hudens struktur og elastisitet. Ved fotoskanning var de i stand til å se at endringene i hudens rynker viste klare forbedringer.

 

Studiet viste altså at ved å innta de essensielle næringsstoffene som finnes i Evelle, ble hudens aldringsprosess redusert. Vitenskapelige studier og undersøkelser bekrefter at næringsstoffene, absorbert i kroppen, og levert til blodet og inn i huden, kan gjenskape hudens elastisitet og redusere utviklingen av rynker.

Ta vare på huden din

I et placebokontrollert klinisk studie, ble det observert at personer som bruker Evelle beholdt hun sin normale struktur og elastitet i motsetning til de i kontrollgruppen.
 

Resultatet av det placebokontrollerte kliniske studiet viste at huden etter seks uker var signifikant mer elastisk for de som mottok Evelle sammenlignet med de som fikk narrepille (placebo)

Etter 12 uker var huden signifikant glattere i gruppen som tok Evelle, sammenlignet med placebogruppen.